Нека се опознаем

За нас

Обичаме дизайна, затова сме стигнали до тук.

„Общуването е ключа към всяка успешна връзка. Отделяме време да чуем вашата история и да се запознаем с вашите нужди.
Това ни помага да предадем живот на вашата визия.
Ние създаваме красиви пространства, които са емоционално и функционално идентични до собственика, отражение на неговата личност и ценности.“
Welcome to our

Красиво и вдъхновяващо студио.

Нашето студио все още е младо, но емоционално и много амбициозно.

Създаваме качествени дизайнерски проекти за красив и удобен живот и ние се гордеем с него.

Искреност към себе си и клиентите ни. Ние не проектираме просто  „нещо“. Ние предприемаме само проекти, които са в съответствие с нашата лична естетика, такива, които можем да проектираме така, сякаш проектираме за себе си. Едва тогава усещам, че предлагаме най-високото възможно ниво на обслужване. Страст. Ако няма страст, няма удовлетворение от работата, а дизайнът страда от липса на дълбочина. Моята отправна точка и вдъхновение е възможността да виждам, докосвам и да създавам красиви неща и получавам най-голямото удовлетворение от изпълнението на мечтите на клиентите си.

 

Основател на студиото,

Арх. Мария-Йоана Манова

Архитект

Мария-Йоана Манова

Арх. Манова завършва Университет по Архитектура, Строителство и Геодезия, гр. София, като Магистър Архитект. Завършва курс за дизайн в State of Art Academy, Италия.

Любовта към дизайна и знанията по архитектура правят таланта и незаменим.

Млада, амбициозна и заредена с креативност, работи по интериорни проекти за жилищни и публични пространства, всяко от които носи своя отличителна индивидуалност.

Контакти

(359) 886 97 8888

office@loftstudio.bg