БЛОГ

Най-новото от нас

не пропускайте

Отличие в категория обществен интериор на DIBLA Design Awards 2023

Наградени сме в конкурса Dibla Design Awards в категория “Обществен интериор – Медико-дентални и СПА !! Dibla Design Awards са признание за професионализъм и талант. Наградите за интериорен и продуктов дизайн са истински символ на престиж и успех в бранша. Те се присъждат за най-високо ниво на компетентност и умения. Гарант за това е високоавторитетното международно жури, което определя победителите. Dibla Design Awards показват равнището на дизайна в страната, стимулират развитието на проектантите и носят реноме, което допринася за деловия растеж.

Read More

На корицата на списание „Наш Дом“

Индустриални елементи и артистичност в столичен апартамент на млад мъж

Интериор Loft studio

Снимки студио Blenda

Наш дом

Апартаментът е на млад мъж, който живее предимно в чужбина. Самият той има изразено усещане за стил и вкус към модерното европейско излъчване. За своя дом в София търси съвременен стил с индустриални елементи, който да се отличава с  индивидуалност и артистичност.

Loft studio поемат апартамента на етап шпакловка и замазка и имат пълна свобода да придадат характер на пространството, което е благодатно с правилната си геометрия и таваните с височина 280 см. На 96 кв. са разположени голяма дневна с кухня и трапезария, две бани, основна спалня, стая за гости и още една стая, която съвместява функциите на домашен офис и отворено гардеробно.

Обединяващ елемент е подборът на цветове и материали, които присъстват във всички помещения и създават усещане за хомогенност. Авторите на интериора залагат на естествени материали и елегантни мебели в комбинация с мазилка и под, имитиращи бетон.

„Предизвикателство беше да създадем различен интериор с  индустриални елементи и с изчистени мебели, който в същото време да носи усещане за уют“, казват Loft studio.