Високо качество

Интериорно проектиране, Мениджмънт и Консултации

Как работим

Доказани Стъпки на работа за най-добри резултати.

01

Планиране

Взимане на точни размери, запознаване с особеностите на конкретния обект.

02

Идеен проект

Концептуален идеен 3D проект, съобразен с изискванията на клиента.

03

Технически проект

Изготвяне на технически чертежи необходими за точната реализация на Идейния проект.

04

Проджект мениджмънт

Менажиране

What we do

Добрият дизайн е очевиден. Отличният дизайн е прозрачен.

Joe Sparano

Проекти

Клиентите ни ценят заради индивидуалността на проектите.

 

Проектирането на интериори е сложен процес, но търсенето на дизайнер, който да ви подхожда най-добре, е още по-голямо предизвикателство. Персонализираният дизайн е един от нашите основни принципи на работа. Стремим се да създадем интериор, съобразен с характера, начина на живота и желанията на човека. За да постигнем тази цел, трябва да поставим основата на доверие и разбирателство между клиента и дизайнера.

Информацията, показана по-долу, ще ви помогне да разберете нашия принцип на работа и конкретните работни етапи, от които се състои Интериорният проект.

Интериорният проект включва:

 

Measurements

Заснемане

Ще направим измервания на обекта и ще изготвим подробен план с реални размери, въз основа на които ще се извършват всички последващи работи.
Statement of Work

Обсъждане на проекта

Ще обсъдим подробно проекта, Вашите виждания, очаквания, желания и мечти. Ще определим бюджет и рамки на проекта, в които да се впишем.
Work Schedule

Работен график

Работата по интериорения проект ще започне с подписване на договор и работен график. Този документ определя сроковете за разработване на проекта за интериорен дизайн и крайните срокове за изпълнение на всеки отделен етап от работата.
Planning solution

Функционално разпределение

Ще разработим няколко варианта за функционално разпределение на пространството. Всяка една от тях ще бъде обсъдена с клиента, уточнена и одобрена. Одобрената опция за планиране на пространството е важен етап от интериорния дизайн, тъй като всяка следваща работа ще се извършва въз основа на нея.
Stylistic solution

Стилови предложения

За да определим опцията за стил на дизайн, ще подготвим няколко колажа, базирани на една обща концепция. Това ще бъдат скици на бъдещия интериор и ще ви помогнат да решите кои цветове, довършителни материали, елементи на декора и обща атмосфера да изберете. Обсъждането на колажите ще помогне на дизайнерите да разберат по-добре предпочитанията на клиента относно външния вид на бъдещия интериор.
Visualization

Идеен проект

След това ще изготвим фотореалистични визуализации за всяко от проектираните помещения. Те ще пресъздадат напълно външния вид на бъдещите помещения, от вида на довършителните работи и обзавеждането до декорацията. Всички интериорни елементи ще бъдат избрани според одобрения бюджет. След това визуализациите на всяко едно от помещенията ще бъдат обсъдени, коригирани при необходимост и одобрени.
Blueprint Package Preparation

Работни чертежи

Последният етап от проектирането включва разработването на пълен комплект от технически работни чертежи. Тяхната цел е да дадат максимално подробна информация за проекта, за да може той да бъде реализиран на 100%.
Specification Preparation

Спецификации и оферти

Ще получите пълен списък със заложени дизайн елементи и мебели от търговската мрежа, както оферти от нашите подизпълнители за всичко, което ще бъде прооизведено по поръчка.

Дизайнът е фундаменталната душа на едно човешко творение, което се изразява се в последователни външните слоеве на продукт или услуга. 

Steve Jobs

Предлагаме проектиране и дизайн с доказано качество.